Vinterferien 2019

Da var to uker med vinterferie over og vi har fått varierende tilbakemeldinger og legger derfor ut dette innlegget med litt informasjon 😊

Denne vinterferien har vært spesielt krevende med mildvær hele døgnet i den første uka og snøen minket drastisk. Vi kunne derfor ikke kjøre hver dag, for hver gang en løype freses (noe som var nødvendig og gjøre skulle løypen bli noe bedre) slites den, og når den freses på mildvær slites den enda mer. I slutten av uke 8 var det flere løyper som det ikke var snø igjen å frese i, bekker begynte og åpne seg og vi sleit med overvann flere steder. I midten av uke 9 ble det heldigvis kaldere og vi kunne kjøre oftere, samt begynne på jobben med å flytte snø inn i løypene hvor det var flekkete. 
Vi er avhengige av at dere stoler på at vi veit hva vi driver med og at vi gjør vårt beste for alle. Hadde vi hatt snø og kuldegrader hadde vi selvfølgelig kjørt hver dag slik vi pleier å gjøre når det er ferie, men nå snør det ute og det skal det gjøre store deler av uka så vi krysser fingrene for kuldegrader slik at vi har løyper til påske.

Tusen takk til alle dere som bidrar til løypekjøring, uten dere hadde det ikke blitt mye løyper 😊